ขอรบกวนเปเปอร์ ค่ะ
ชื่อเรื่อง : TOXICITY AND ANTIBACTERIAL EFFECT OF MACE OF MYRISTICA FRAGRANS USED IN MOROCCAN GASTRONOMY: BIOCHEMICAL AND HISTOLOGICAL IMPACT
JAZILA EL MALTI
Link :
https://doi.org/10.1111/j.1745-4565.2008.00110.x
ชื่อเรื่อง : Isolation of methoxyeugenol andtrans-isoelemicin from oil of nutmeg. Naturwissenschaften
Shulgin, A.T., Kerlinger, H.O.
Link :
https://doi.org/10.1007/BF00637880
ชื่อเรื่อง : Myristica fragrans
T. K. Lim
Link :
https://doi.org/10.1007/978-94-007-2534-8_80
ชื่อเรื่อง : Antioxidant potential of aqueous extract of some food grain powder in meat model system
Yogesh, K., Jha, S.N. & Ahmad, T.
Link :
https://doi.org/10.1007/s13197-012-0804-y
รบกวนส่งมาที่ cocora-white@hotmail.com
ขอบคุณค่ะ
รบกวนขอเปเปอร์ค่ะ
ชื่อเรื่อง : TOXICITY AND ANTIBACTERIAL EFFECT OF MACE OF MYRISTICA FRAGRANS USED IN MOROCCAN GASTRONOMY: BIOCHEMICAL AND HISTOLOGICAL IMPACT
JAZILA EL MALTI
Link : https://doi.org/10.1111/j.1745-4565.2008.00110.x
ชื่อเรื่อง : Isolation of methoxyeugenol andtrans-isoelemicin from oil of nutmeg. Naturwissenschaften
Shulgin, A.T., Kerlinger, H.O.
Link : https://doi.org/10.1007/BF00637880
ชื่อเรื่อง : Myristica fragrans
T. K. Lim
Link : https://doi.org/10.1007/978-94-007-2534-8_80
ชื่อเรื่อง : Antioxidant potential of aqueous extract of some food grain powder in meat model system
Yogesh, K., Jha, S.N. & Ahmad, T.
Link : https://doi.org/10.1007/s13197-012-0804-y
รบกวนส่งมาที่ cocora-white@hotmail.com
ขอบคุณค่ะ