รบกวนโหลดเปเปอร์ตามด้านล่างนี้ค่ะ
Title : Antioxidant activity of some phenolic constituents from green pepper (Piper nigrum L.) and fresh nutmeg mace (Myristica fragrans)
Authors : Suchandra Chatterjee
LINK:
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2006.02.008
[url=https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2006.02.008][/url]ส่งมาที่เมล cocora-white@hotmail.com นะคะ
ขอบคุณค่ะ
รบกวนโหลดเปเปอร์ค่ะ
Title : Antioxidant activity of some phenolic constituents from green pepper (Piper nigrum L.) and fresh nutmeg mace (Myristica fragrans)
Authors : Suchandra Chatterjee
LINK: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2006.02.008
[url=https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2006.02.008][/url]ส่งมาที่เมล cocora-white@hotmail.com นะคะ
ขอบคุณค่ะ