อยากจะรบกวนช่วยโหลด paper นี้ให้หน่อยค่ะ
Relationship Between TBA Numbers and Inexperienced Panelists’Assessments of Oxidized Flavor in Cooked Beef
B. E. GREENE and
T. H. CUMUZE
Journal of Food Science
Volume 47, Issue 1, pages 52–54, January 1982
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1365-2621.1982.tb11025.x/abstract
รบกวนส่งมาที่
muay_radjai@hotmail.com
ขอบพระคุณมากค่ะ
รบกวนช่วยโหลด paper ให้หน่อยค่ะ
Relationship Between TBA Numbers and Inexperienced Panelists’Assessments of Oxidized Flavor in Cooked Beef
B. E. GREENE and
T. H. CUMUZE
Journal of Food Science
Volume 47, Issue 1, pages 52–54, January 1982
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1365-2621.1982.tb11025.x/abstract
รบกวนส่งมาที่
muay_radjai@hotmail.com
ขอบพระคุณมากค่ะ