รบกวนช่วยแปล pattern โครเชต์ "เค้ก" ตรงครีมนะค่ะ ทำยังไงค่ะ

กระทู้คำถาม



คือก้อปมาแต่ตรงครีมนะคะ. ลองทำแล้วไม่เข้าใจเลยค่ะ ขอบคุณค่ะ

Puffy Frosting
#1 works in multiples of 3.  #2 works in multiples of 2 where a puffy frosting occurs in every other stitch, creating a 'tighter' look.

#1
With top of cake facing you, sc to any free loop and ch 2.  *Working in next st, [YO twice, insert hook in st, pull up a loop, (yo and pull
through 2 lps) twice] 4 times, YO and pull through all 5 lps.  Sl st in next st, sc in next, ch 2.*  Repeat from * to * around.  Sl st in first
frosting st.  Fasten off leaving a 48" tail.  With tail, weave in the outer part of the puffy frosting to cake.  

#2
With top of cake facing you, sl st to any free loop and ch 3.  *Working in next st, [YO twice, insert hook in st, pull up a loop, (yo and
pull through 2 lps) twice] 4 times, YO and pull through all 5 lps.  Sl st in next st, ch 3.*  Repeat from * to * around.  Sl st in first
frosting st.  Fasten off leaving a 48" tail.  With tail, weave in the outer part of the puffy frosting to cake.  

http://www.normalynn.info/basiccakerecipepattern.html
แสดงความคิดเห็น
โปรดศึกษาและยอมรับนโยบายข้อมูลส่วนบุคคลก่อนเริ่มใช้งาน อ่านเพิ่มเติมได้ที่นี่