♡MAJA Ognjenovic อาจกลับมาเล่นชิงแชมป์โลก

Maja Ognjenovic สาววัย 41 ขวบ

Maja Ognjenovic, bu yıl milli takımda olup olmayacağı hakkında:

Terza ile iki ya da üç kez konuştum. Bana orada olup yardımcı olmamın ve katkı sağlamamın değerli olacağını söyledi… Bu her zaman duyulması harika bir şey. Bu kadar uzun süredir oynuyorum, devam ediyorum, seviyorum ama milli takımda bir yıl daha geçirmenin fazla olacağı hissine kapıldım. Bu işin sonunun geldiğini ve kendime zaman ayırmam gerektiğini hissettim.

Yine de sonrasında Dünya Şampiyonası'nda oynama ihtimalim olabilir çünkü dinlenmek için yeterince zaman var… Bilmiyorum. Terza ile bir görüşme daha yapmak için hâlâ zaman var. Kararımı değiştirmedim... Ancak milli takım konusu açıldığında, otomatik olarak büyük bir istek ve motivasyon duyuyorum, hayır diyemiyorum ve aslında hayır demem gerekiyor… İşte bu beni kararsız bırakıyor. Evde ve spor hayatında aldığım terbiye, milli takımı öylece reddetmeme izin vermiyor. Bakalım, göreceğiz.

🗞️ Meridian Sport

✘ ✘ แปลเนื้อหาสำคัญ ✘ ✘

ป้าอ็อคๆ อาจเปลี่ยนใจ
ที่จะกลับมาเล่นทีมชาติรายการชิงแชมป์โลก

ป้าอ็อค ได้คุยกับตาเทอซิค เทอซิคก็อยากให้ป้าติดทีมชาติอยู่ แต่ป้าบอกว่า1ปีสำหรับทีมชาติมันยาวนานเกินไปสำหรับป้า  ป้าอยากพักผ่อนและใช้ชีวิตกับตัวเองบ้าง  

แต่ถ้าทัวร์ชิงแชมป์โลกก็ไม่แน่อาจเปลี่ยนใจกลับมาเล่นทีมชาติ เพราะยังมีเวลาพักผ่อนเหลือเฟือ  แต่ป้าก็ยังไม่ได้ตัดสินใจในเรื่องนี้

🩷♥️ คิดว่าป้าจะกลับมาไหมคะ   ♥️🩷

แก้ไขข้อความเมื่อ
แสดงความคิดเห็น
โปรดศึกษาและยอมรับนโยบายข้อมูลส่วนบุคคลก่อนเริ่มใช้งาน อ่านเพิ่มเติมได้ที่นี่