Requested research articles

กระทู้คำถาม
Requested research articles

1. Characteristics of salt-fermented sauces from shrimp processing byproducts

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12537458/

2. Effect of Sodium Chloride on the Reduction of Bacillus Cereus in Shrimp Jeotgal During Refrigerated Storage

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/epdf/10.1111/jfs.12281

3. Synergistic Effect of Enterocin NKR-5-3 and Sodium Citrate against Listeria innocua ATCC 33090 in Culture Media and Chilled Shrimp

https://li01.tci-thaijo.org/index.php/JFE/article/view/257049

4. Preparation, properties and preservation of lactic acid fermented shrimp heads

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0963996996000774

5. Microbial Changes in Salted and Fermented Shrimp at Different Salt Levels during Fermentation.

https://www.semanticscholar.org/paper/Microbial-Changes-in-Salted-and-Fermented-Shrimp-at-Mok-Lee/bd941e63f07f2247d96b4bcb67f7c77880f87465

6. Physicochemical Properties, Amino Acid Composition and Volatile Components of Fermented Fish (Pla-ra) Accelerated by Starter Cultures

https://tis.wu.ac.th/index.php/tis/article/view/6576

email address: suwat.tohoku@gmail.com

thank you in adavce for your kind assistance.
คำตอบที่ได้รับเลือกจากเจ้าของกระทู้
ความคิดเห็นที่ 1
ส่งให้แล้วนะครับ เหลือบทความที่ 5 ยังไม่ได้ครับ
แสดงความคิดเห็น
โปรดศึกษาและยอมรับนโยบายข้อมูลส่วนบุคคลก่อนเริ่มใช้งาน อ่านเพิ่มเติมได้ที่นี่