requested research articles

กระทู้คำถาม
1) Saltiness perception enhancement of fish meat treated by microwave: The significance of conformational characteristics, 
water and sodium mobility

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33486362/

2) Antimicrobial efficacy of curcumin nanoparticles against Listeria monocytogenes is mediated by surface charge

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/pdf/10.1111/jfs.12353

3) Improvement of the antimicrobial activity of lactic acid bacteria in combination with berries/fruits and dairy industry by-products

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/epdf/10.1002/jsfa.9625

4) Effect of polyphenol content on the antimicrobial activity of natural extracts from agro-industrial by-products

http://dsp.tecnalia.com/handle/11556/303

5) Antimicrobial Activity of Ginger (Zingiber Officinale) and Its Application in Food Products

https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/87559129.2019.1573829

6) Antimicrobial polyphenol-rich extracts: Applications and limitations in the food industry

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0963996920302398

7) Evaluation of antimicrobial activity of rambutan (Nephelium lappaceum L.) peel extracts

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0168160520300337?via%3Dihub

8) Antimicrobial potential of legume extracts against foodborne pathogens: A review

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0924224417304661?via%3Dihub

email address: nine_cats@yahoo.com
 
Thank you in advance for your kind assistance.
แสดงความคิดเห็น
โปรดศึกษาและยอมรับนโยบายข้อมูลส่วนบุคคลก่อนเริ่มใช้งาน อ่านเพิ่มเติมได้ที่นี่