สอบถามผู้รู้ส่งของจากไทยไปเยอรมัน เเต่ของติดที่กรมศุลกากรเยอรมัน ต้องทำอย่างไรคะ

เรื่องมีอยู่ว่าใช้บริการขนส่งของ Fedex จากไทย ส่งไปขายที่ Amazon เยอรมัน เเต่ของติดที่กรมศุลกากรของประเทศเยอรมัน เมือง Cologne และทางกรมศุลกากรไม่ยอมปล่อยของ เเละให้เหตุผลมาว่า

The declarant has to be established in the customs territory of the Union.

By way of derogation of this, persons, who occasionally lodge a customs declaration have not to be established in the customs territory of the Union, provided that the customs authorities consider this to be justified.

In your case the customs office does not agree to this procedure, even if you have a branch in Germany.

Therefore you need an indirect representative who becomes declarant in that case. The indirect representation means the representatives acts in his own name but on behalf of another person.


As far as this answer contains legal statements this information can  - for legal reasons - only be given to the best of our knowledge and is non-binding.

ตามที่เข้าใจคือกรมศุลกากรต้องการตัวเเทนเเทน Amazon เพื่อใช้ในการติดต่อ และเคลียร์ของออก เเละเค้ายังเเจ้งมาว่าต้องการต้องการชื่อของตัวเเทน พร้อมหมายเลข Eori number มิเช่นนั้นของจะถูกตีกลับในวันพรุ่งนี้ มีใครพอจะช่วยเหลือ หรือทราบว่าหาตัวเเทนได้ที่ไหน หรือใครมีคำเเนะนำอะไรไหมคะ รบกวนผู้รู้หน่อยคะ

แสดงความคิดเห็น
Preview
โปรดศึกษาและยอมรับนโยบายข้อมูลส่วนบุคคลก่อนเริ่มใช้งาน อ่านเพิ่มเติมได้ที่นี่