1. EFFECTS OF ENZYME APPLICATIONS ON SENSORY, CHEMICAL AND PROCESSING CHARACTERISTICS OF BEEF STEAKS AND ROASTS
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1745-4573.1994.tb00527.x/abstract
2.DIGESTION OF BEEF BY PAPAIN
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1365-2621.1942.tb17662.x/abstract
ส่งมาที่ norn_noey@hotmail.com
ขอบคุณมากค่า
รบกวนดาวโหลดเปเปอร์ค่ะ (wiley)
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1745-4573.1994.tb00527.x/abstract
2.DIGESTION OF BEEF BY PAPAIN
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1365-2621.1942.tb17662.x/abstract
ส่งมาที่ norn_noey@hotmail.com
ขอบคุณมากค่า